ACE offshore

ACE offshore

ACE Offshore leverer medarbeidere innen Vedlikehold og Modifikasjon både til offshore og landanlegg over hele landet.

Les mer
ACE industry

ACE industry

ACE Industry leverer kvalifisert personell innen alle typer fysisk arbeid, både faglært og ufaglært.

Les mer



 
ACE office

ACE office

Rekruttering av riktig personell er et strategisk virkemiddel for å kunne håndtere utfordringer og muligheter som din bedrift står ovenfor i fremtiden. 

Les mer

 
3

ACE Karriereveiledning

Når ansatte blir rammet av nedskjæringer og oppsigelser er det viktig for alle parter å gjennomføre en god prosess. Les mer 

Har du lyst til å bli en enda bedre jobbsøker? Les mer

CV Portal



Portalen vil fungere på PC og MAC samt alle typer nettbrett. 
For spørsmål kontakt oss her.

Med hjerte for jobben

ACEbemanning AS er et lokalt bemanning- og rekrutteringsbyrå etablert i 2001. Vi leverer kvalifiserte og motiverte medarbeidere til både korte og lange oppdrag, samt rekrutteringsbistand til faste stillinger. Vi er opptatt av å ha kandidaten i fokus, og jobber etter prinsippet om at fornøyde kandidater gir fornøyde kunder.
 
Vi er ikke bare en tjenesteleverandør. Moderne rekruttering inkluderer også omdømmebygging. Vi vet at kandidater som får grundig oppfølging vil sitte igjen med et positivt inntrykk av bedriften vi jobber for. Også de som IKKE får jobben. Dette er et svært viktig element, ettersom man vet aldri når man treffer folk igjen. Derfor jobber vi bevisst og strategisk for å ikke bare sikre den riktige kandidaten til jobben, men også sikre et godt omdømme av bedriften vi jobber for.
 
ACEbemanning – Med hjerte for jobben.

Fremtidens jobbsøkere

klasse 2a
Det sies at det er fra barn man skal høre det. Så hva sier dermed 7-åringer om jobb, lønn, sjef & sånt? Vi sjekket med klasse 2A på Vaulen Skole og fikk mange interessante (og morsomme) svar!

Se videoen her!
 
 
ACE Bemanning AS   •   Gamleveien 87, 4315 Sandnes