ACE offshore

ACE offshore

ACE Offshore og anlegg er et satsningsområde hos ACE Bemanning. Vi opplever stadig større behov etter medarbeidere med offshorerelatert kompetanse.

Våre rådgivere i ACE Bemanning har som mål å være spesialister på dette området og vi har tett dialog med våre kunder og konsulenter slik at alles behov blir ivaretatt på best mulig måte.

Vi jobber med de fleste kategorier innen faglært- og ufaglært arbeid. Dersom din bedrift trenger hjelp innen en bestemt stillingsgruppe, ta kontakt så kan vi samarbeide om å finne de dyktigste medarbeiderne. Vi setter ingen begrensning på oppdragets varighet.


Noen fordeler ved å være samarbeidspartner med ACE Bemanning:

- Skreddersydde løsninger til hver enkelt bedrift
- Dedikerte rådgivere
- Målsettingen vår er å være spesialister på offshore-personell
- Tett oppfølging av kunder og konsulenter
- Mulighet til å tilby kvalifiserte kandidater på kort varsel
- Alle våre konsulenter har relevante kurs og sertifikater

Noen av kompetansegruppene vi jobber med:

- Trykktesting, boltetrekking og oilflushing
- Pumpeoperatører
- Mekanikere
- Riggere

Vi jobber også med andre type stillinger slik som drillere, superintendent, prosjektledere og annet nøkkelpersonell.

Hva kan vi tilby:

I et presset arbeidsmarked er det kamp om de beste hodene. ACE Bemanning er villige til å tilby kurs og kompetanseheving til kandidater med den rette bakgrunnen i forhold til stillinger som til enhver tid er ledige hos våre kunder. Hør med oss for nærmere detaljer om hva vi kan gjøre for deg eller din bedrift.

Kontakt oss på telefon 51 96 27 50 for en uforpliktende samtale, eller send oss en e-mail til offshore@acebemanning.no så hjelper vi deg gjerne med å finne en løsning som passer best for din bedrift.
strek
ACE Bemanning AS   •   Gamleveien 87, 4315 Sandnes